Mätimousse
Mätimousse on täyteläinen klassikkoherkku, joka maistuu niin leivällä, perunoiden kanssa kuin trendikkäästi sipsien kaverina. Noin 2,50 €/annos*
- 6 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
6 annosta
- 2prk(à 50 g)Pirkka kirjolohenmätiä, käsinlypsettyä
- 2(60 g)Pirkka salottisipulia
- 1dlArla Luomu kuohukermaa
- 1/2prk(à 200 g)Arla Lempi smetanaa
- 1tlsitruunanmehua
- 1/4tlvalkopippuria
Tarjoiluun
- 1ps(200 g)Pirkka maalaisperunalastuja
Valmistus
30 - 60 min- Valuta mätiä tiheässä siivilässä jääkaapissa noin puoli tuntia.
- Leikkaa kuoritut salottisipulit pieniksi kuutioiksi.
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita vaahtoon smetana, sipulit, sitruunanmehu ja valkopippuri. Kääntele lopuksi joukkoon mäti. Säästä halutessasi lusikallinen mätiä moussen koristeluun.
- Tarjoa mätimousse maalaisperunalastujen kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi