• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Selleri-jauhelihagratiini

Selleri-jauhelihagratiini
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 473 kcal / annos (350g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori selleri ja porkkanat. Leikkaa ne ohuiksi, noin 5 cm pitkiksi suikaleiksi veitsellä tai monitoimikoneen isolla raastinterällä. Keitä suikaleita suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.
  2. Turvota korppujauhoja kermaviilissä noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon jauheliha, hienonnettu sipuli, muna ja mausteet. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  3. Kaada vesi pois juureksista ja levitä puolet suikaleista voidellun uunivuoan pohjalle. Levitä murekeseos suikaleiden päälle, kaada loput suikaleet murekkeen päälle ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
  4. Paista selleri-jauhelihagratiinia 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita tai perunasosetta ja salaattia.

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 473 kcal1 970 kJ
  • Proteiinia31 g
  • Hiilihydraatteja16 g
  • Rasvaa29 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille