Selleri-jauhelihagratiiniTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Selleri-jauhelihagratiini

Herkullinen selleri-jauhelihagratiini maistuu maukkaalle perunasoseen ja raikkaan salaatin kanssa.

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori selleri ja porkkanat. Leikkaa ne ohuiksi, noin 5 cm pitkiksi suikaleiksi veitsellä tai monitoimikoneen isolla raastinterällä. Keitä suikaleita suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.
  2. Turvota korppujauhoja kermaviilissä noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon jauheliha, hienonnettu sipuli, muna ja mausteet. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  3. Kaada vesi pois juureksista ja levitä puolet suikaleista voidellun uunivuoan pohjalle. Levitä murekeseos suikaleiden päälle, kaada loput suikaleet murekkeen päälle ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
  4. Paista selleri-jauhelihagratiinia 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita tai perunasosetta ja salaattia.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille