• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sieni-mascarponekastike

Sieni-mascarponekastike sopii kalan, broilerin tai lihan kaveriksi tai sellaisenaan pastakastikkeeksi. Tämäkin resepti vain n. 4,60€/annos*.
Sieni-mascarponekastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 15 min
  • 118 kcal / 100 g

Ainekset

3 annosta
    • 1rs(200 g)Champ ruskeita herkkusieniä
    • 1(100 g)sipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • 1rklvoita
    • 1/2-1dlvettä
    • 1tlrosmariinia
    • 1/2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • persiljaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Puhdista ja paloittele sienet. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuullota sipulia ja valkosipulia rasvassa. Lisää sienet ja jatka paistamista pari minuuttia.
  3. Lisää pannulle mascarpone ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta rosmariinilla, suolalla ja pippurilla. (Ohenna kastiketta tarvittaessa vedellä.) Koristele persiljalla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit korvata ruskeat herkkusienet valkoisilla. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain. Tämäkin resepti vain n. 0,00€/annos*.

Ravintosisältö per 100 g

  • 118 kcal496 kJ
  • Proteiinia2,34 g
  • Hiilihydraatteja1,94 g
  • Rasvaa11,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua