Sieniruukku julienneTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sieniruukku julienne

Tuhti ja täyteläinen venäläinen sieniruukku tunnetaan nimellä julienne. Se valmistetaan annosvuokiin, ja sen voi tehdä myös metsäsienistä. Noin 2,15€/annos*

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna keltasipuli. Kuumenna öljy pannussa ja paista sipulia muutaman minuutin ajan. Lisää herkkusienet ja jatka paistamista miedolla lämmöllä noin viisi minuuttia.
  2. Sekoita maissitärkkelysjauhot ranskankerman joukkoon ja lisää pannulle. Mausta valkopippurilla ja suolalla. Anna seoksen hautua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Jaa sieniseos neljään annosvuokaan ja ripottele pinnalle juustoraaste.
  3. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on kauniisti ruskistunut. Viimeistele annokset hienonnetulla tuoreella timjamilla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 01/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua