Sieniruukku julienne
Tuhti ja täyteläinen venäläinen sieniruukku tunnetaan nimellä julienne. Se valmistetaan annosvuokiin, ja sen voi tehdä myös metsäsienistä. Noin 2,15€/annos*
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1(125 g)sipuli
- 2rklrypsiöljyä
- 1prk(200 g)Arla Lempi crème fraîchea
- 1tlmaissitärkkelystä (Maizena)
- 1/4tljauhettua valkopippuria
- 1/2tlsuolaa
- 1dlArla Tolkuton Cheddaria raastettuna tai
- Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
- 4rkltuoretta timjamia hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna keltasipuli. Kuumenna öljy pannussa ja paista sipulia muutaman minuutin ajan. Lisää herkkusienet ja jatka paistamista miedolla lämmöllä noin viisi minuuttia.
- Sekoita maissitärkkelysjauhot ranskankerman joukkoon ja lisää pannulle. Mausta valkopippurilla ja suolalla. Anna seoksen hautua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Jaa sieniseos neljään annosvuokaan ja ripottele pinnalle juustoraaste.
- Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on kauniisti ruskistunut. Viimeistele annokset hienonnetulla tuoreella timjamilla.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 01/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi