Hyppää sisältöön
Paistetut perunat ja herkkusienetReseptin takana bloggaaja

Paistetut perunat ja herkkusienet

  • Annosmäärä3–4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Paistetuista perunoista ja herkkusienistä syntyy helposti herkullinen lisäke esimerkiksi kalalle. Resepti: Kalaasi-blogi.
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

3–4 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    378 kJ / 90 kcal
  • Rasva
    4,9 g
  • josta tyydyttynyttä
    1,6 g
  • Hiilihydraatit
    8,7 g
  • josta sokereita
    0,4 g
  • Proteiini
    1,9 g
  • Suola
    0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Viipaloi perunat. Puhdista ja viipaloi herkkusienet.
  2. Kuumenna voi ja öljy pannulla ja lisää perunaviipaleet joukkoon, kääntele niitä hetki.
  3. Lisää sienet pannulle ja kääntele ja paista molempiin kauniin ruskeat pinnat. Lisää suola ja mustapippuri joukkoon. Silppua rucola ja kääntele perunoitten ja sienten joukkoon ennen tarjoilua.
Suppilovahverot sopivat mainiosti korvaamaan herkkusienet.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 2,9 (27 arviota)

  • Kokkailija
    3 vuotta sitten
    Melko pieniksi jää mielestäni annokset jos tästä pitäisi neljälle henkilölle riittää. Kolme annosta uskoisin olevan oikeampi määrä jos vaikkapa juuri kalan lisukkeeksi tekee. Muutoin erittäin simppeli ja maistuva.
  • K-Kuluttajapalvelu
    3 vuotta sitten
    Kokkailija, kiitos palautteesta, välitämme sen reseptin tekijöille.