Banaanikala
- Annosmäärä3 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Valmista nopea banaanikala käyttämällä valmiita kirjolohisuikaleita. Makua kastikkeeseen tuovat sitruuna, rosmariini ja suolapähkinät.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
3 annosta
- 300 g kirjolohifileetä
- ripaus suolaa
- n. 100 g purjoa
- 1 rkl öljyä
- 1 tlk (2 dl) Pirkka laktoositonta ruokakermaa (15 %)
- n. 1 rkl sitruunanmehua
- 1 tl sitruunankuorta raastettuna
- 1/2 tl rosmariinia
- ripaus mustapippuria
- 1 iso Pirkka banaani
- 1/2 dl Pirkka suolapähkinöitä
- 1/2 dl persiljaa hienonnettuna
Lisäksi
- 2 ps (à 125 g) Pirkka itämaista riisisekoitusta
Ravintosisältö
- Energia795 kJ / 189 kcal
- Rasva8,2 g
- josta tyydyttynyttä2,4 g
- Hiilihydraatit20,7 g
- josta sokereita2,6 g
- Proteiini7,6 g
- Suola0,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
- Irrota kirjolohifileestä nahka ja suikaloi kirjolohi. Ruskista kalat, mausta suolalla ja siirrä ne lautaselle.
- Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Kuullota se öljyssä. Kaada joukkoon ruokakerma ja kiehauta. Mausta sitruunanmehulla, -kuoriraasteella, rosmariinilla ja pippurilla.
- Viipaloi tai kuutioi banaani. Lisää banaanit ja kalat kastikkeeseen. Ripottele päälle suolapähkinät ja persilja. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Plussa-etu −7 %Plussa-kortillaEtuhinta 3,70/2 kpl6,17/lIlman Plussa-korttia 1,99/kpl (6,63/l)
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,0(32 arviota)
- 30 - 60 min5,0(2 arviota)
- alle 15 min4,3(26 arviota)
- alle 30 min3,7(7 arviota)
- 30 - 60 min3,9(34 arviota)
- alle 15 min4,2(6 arviota)
- 30 - 60 min3,5(17 arviota)
- alle 15 min2,7(24 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (7 arviota)