Hyppää sisältöön
BanaanikalaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Banaanikala

  • Annosmäärä3 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Valmista nopea banaanikala käyttämällä valmiita kirjolohisuikaleita. Makua kastikkeeseen tuovat sitruuna, rosmariini ja suolapähkinät.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

3 annosta

Lisäksi

Ravintosisältö

  • Energia
    795 kJ / 189 kcal
  • Rasva
    8,2 g
  • josta tyydyttynyttä
    2,4 g
  • Hiilihydraatit
    20,7 g
  • josta sokereita
    2,6 g
  • Proteiini
    7,6 g
  • Suola
    0,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min
  1. Irrota kirjolohifileestä nahka ja suikaloi kirjolohi. Ruskista kalat, mausta suolalla ja siirrä ne lautaselle.
  2. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Kuullota se öljyssä. Kaada joukkoon ruokakerma ja kiehauta. Mausta sitruunanmehulla, -kuoriraasteella, rosmariinilla ja pippurilla.
  3. Viipaloi tai kuutioi banaani. Lisää banaanit ja kalat kastikkeeseen. Ripottele päälle suolapähkinät ja persilja. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,9 (7 arviota)