Sisäfileepihvit ja valkosipuli-persiljavoi
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Tarjoa sisäfileepihvit herkullisen maustevoin kanssa.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- n. 600 g naudan sisäfileetä
- voita
- öljyä
- suolaa
- mustapippuria
Valkosipuli-persiljavoi
- 50–70 g voita
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl persiljaa hienonnettuna
- 1/4 tl mustapippuria
Ravintosisältö
- Energia1 014 kJ / 242 kcal
- Rasva16,1 g
- josta tyydyttynyttä8,8 g
- Hiilihydraatit0,3 g
- josta sokereita0,1 g
- Proteiini24,3 g
- Suola0,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Ota liha lämpenemään vähintään puoli tuntia ennen paistamista. Leikkaa filee neljäksi pihviksi.
- Valmista maustevoi: Hienonna valkosipulinkynsi ja sekoita kaikki aineet tasaiseksi tahnaksi. Tee maustevoista tanko kelmun sisään ja pane se jääkaappiin tai pakastimeen kovettumaan.
- Kuumenna voita ja öljyä pannulla, kunnes kuplat alkavat haihtua. Nosta pannulle kaksi pihviä kerrallaan. Paista 2–3 minuuttia. Käännä pihvit ja paista vielä 2–3 minuuttia. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla.
- Leikkaa maustevoista nappeja pihvien päälle.
Huom! Paistoaikaan vaikuttaa mm. haluttu kypsyysaste, lihan alkulämpötila ja pihvien paksuus.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,1(18 arviota)
- alle 15 min3,0(2 arviota)
- 30 - 60 min3,9(14 arviota)
- yli 60 min3,6(15 arviota)
- 30 - 60 min
- yli 60 min4,0(5 arviota)
- alle 15 min3,9(16 arviota)
- yli 60 min3,5(17 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (23 arviota)