• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sisäfileepihvit ja valkosipuli-persiljavoi

Tarjoa sisäfileepihvit herkullisen maustevoin kanssa. Resepti vain noin 4,10 €/annos*.
Sisäfileepihvit ja valkosipuli-persiljavoi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 168 kcal / 100 g (130g)

Ainekset

4 annosta
    • n. 600gnaudan sisäfileetä
    • voita
    • öljyä
    • suolaa
    • mustapippuria

Valkosipuli-persiljavoi

    • 50-70gvoita
    • 1valkosipulinkynsi
    • 1rklpersiljaa hienonnettuna
    • 1/4tlmustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota liha lämpenemään vähintään puoli tuntia ennen paistamista. Leikkaa filee neljäksi pihviksi.
  2. Valmista maustevoi: Hienonna valkosipulinkynsi ja sekoita kaikki aineet tasaiseksi tahnaksi. Tee maustevoista tanko kelmun sisään ja pane se jääkaappiin tai pakastimeen kovettumaan.
  3. Kuumenna voita ja öljyä pannulla, kunnes kuplat alkavat haihtua. Nosta pannulle kaksi pihviä kerrallaan. Paista 2-3 minuuttia. Käännä pihvit ja paista vielä 2-3 minuuttia. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla.
  4. Leikkaa maustevoista nappeja pihvien päälle.

Tiesitkö että...

Huom! Paistoaikaan vaikuttaa mm. haluttu kypsyysaste, lihan alkulämpötila ja pihvien paksuus. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 168 kcal704 kJ
  • Proteiinia19,5 g
  • Hiilihydraatteja0,19 g
  • Rasvaa9,99 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4