Hyppää sisältöön
Sisäfileepihvit ja valkosipuli-persiljavoiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sisäfileepihvit ja valkosipuli-persiljavoi

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Tarjoa sisäfileepihvit herkullisen maustevoin kanssa.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
  • n. 600 g naudan sisäfileetä
  • voita
  • öljyä
  • suolaa
  • mustapippuria

Valkosipuli-persiljavoi

  • 50–70 g voita
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl persiljaa hienonnettuna
  • 1/4 tl mustapippuria

Ravintosisältö

  • Energia
    1 014 kJ / 242 kcal
  • Rasva
    16,1 g
  • josta tyydyttynyttä
    8,8 g
  • Hiilihydraatit
    0,3 g
  • josta sokereita
    0,1 g
  • Proteiini
    24,3 g
  • Suola
    0,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota liha lämpenemään vähintään puoli tuntia ennen paistamista. Leikkaa filee neljäksi pihviksi.
  2. Valmista maustevoi: Hienonna valkosipulinkynsi ja sekoita kaikki aineet tasaiseksi tahnaksi. Tee maustevoista tanko kelmun sisään ja pane se jääkaappiin tai pakastimeen kovettumaan.
  3. Kuumenna voita ja öljyä pannulla, kunnes kuplat alkavat haihtua. Nosta pannulle kaksi pihviä kerrallaan. Paista 2–3 minuuttia. Käännä pihvit ja paista vielä 2–3 minuuttia. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla.
  4. Leikkaa maustevoista nappeja pihvien päälle.
Huom! Paistoaikaan vaikuttaa mm. haluttu kypsyysaste, lihan alkulämpötila ja pihvien paksuus.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,1 (23 arviota)