• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sienisalaatti-kinkkurullat

Sienisalaatti-kinkkurullat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 9-10 kpl
  • alle 15 min
  • 55 kcal / annos (70g)

Ainekset

9-10 kpl

Sienisalaatti

    • 1/2(noin 30 g)pientä sipulia hienonnettuna
    • 1/2prk(à 150g)crème fraîchea (ranskankerma)
    • mustapippuria

Valmistus

alle 15 min
  1. Lusikoi haapasienikuutiot siivilään ja valuta liemi pois.
  2. Hienonna sipuli hyvin hienoksi sienten joukkoon. Lisää ranskankerma. Mausta mustapippurilla. Vältä suolan lisäämistä, sillä Schwarzwaldin kinkku on suolaista. Sekoita salaatti ja nosta kylmään maustumaan.
  3. Levitä kinkkuviipaleet työlaudalle. Pane päälle ruokalusikallinen sienisalaattia. Kääri rullalle ja nosta tarjoilu­vadille. Koristele halutessasi ruohosipulilla. Tarjoa sienisalaatti-kinkkurullat alkupalana.

Ravintosisältö perannos 70g100 g

  • 55 kcal230 kJ
  • Proteiinia4 g
  • Hiilihydraatteja2 g
  • Rasvaa4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1