Parsakaalitimbaalit mikrossa
Parsakaalitimbaalit on klassinen, ranskalainen kasvisruoka.
4 annostaalle 30 min77,8 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- n. 300gPirkka parsakaalia (pakaste)
- 2kananmunaa
- 1/4tlsuolaa
- mustapippuria
Voiteluun
- voita
Vadille
- 1ruukkuPirkka rucolaa
- mustapippuria
- 2kypsää tomaattia
Lisäksi
- Pirkka Parhaat Schwarzwaldin kinkkua
Valmistus
alle 30 min- Voitele 4 (à 2 dl) suorareunaista kohokasvuokaa tai teekuppia huolellisesti pehmeällä voilla.
- Kaada jäiset parsakaalit mikroastiaan ja peitä kannella. Kypsennä täysteholla (800 W) 5 minuuttia. Anna kaalien hetken aikaa jäähtyä ja siirrä monitoimikoneen kulhoon. Soseuta ja lisää kerma. Lisää kananmunat, sekoita tasaiseksi ja mausta.
- Annostele seos vuokiin niin, että sisältö täyttää vain 2/3 vuokien tilavuudesta. Peitä vuoat tuorekelmulla ja aseta ne mikroaaltouunin pyörivälle alustalle ympyrän muotoon. Kypsennä täysteholla 4-5 minuuttia. Timbaalit ovat kypsiä, kun ne irtoavat kupin reunoista.
- Anna timbaalien hiukan jäähtyä ja kumoa ne vuoista tarjolle. Levitä ympärille öljyllä ja mustapippurilla maustettua rucolaa ja pieniksi kuutioiksi leikattua tomaattia. Tarjoa parsakaalitimbaalit imakuivatun kinkun kanssa alkupalaksi tai pikkuruoaksi.
Katso video
Kategoriat
Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 77,8 kcal326 kJ
- Proteiinia 4,1 g
- Hiilihydraatteja2,04 g
- Rasvaa5,94 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi