• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Silli-leipäkaviaariTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Silli-leipäkaviaari

Silli-leipäkaviaari syntyy matjessillifileistä, saaristolaisleivästä, sipuleista ja sinappisalaattikastikkeesta - unohtamatta tietenkään tilliä! Tarjoa alkupalana.

  • 10 annosta
  • alle 15 min
  • 165 kcal / 100 g

Ainekset

10 annosta
    • 1pkt(n. 160 g)Pirkka matjessillifileetä
    • 1/2(70 g)punasipulia
    • 1tlk(200 g)Pirkka Kevyt kermaviiliä
    • 1/2dlPirkka sinappisalaattikastiketta
    • tilliä hienonnettuna

Valmistus

alle 15 min
  1. Hienonna silli. Kuutioi leipä ja kuorittu sipuli.
  2. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua ennen tarjoamista. Tarjoa silli-leipäkaviaari alkuruokana perunoiden kanssa tai buffetpöydässä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 165 kcal690 kJ
  • Proteiinia6,19 g
  • Hiilihydraatteja13,3 g
  • Rasvaa9,38 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille