• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Saariston savulohisalaatti

Helppo savulohisalaatti kylmäsavulohesta ja saaristolaisleivästä maistuu uusien perunoiden kanssa.
Saariston savulohisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 149 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä munat koviksi eli noin 8 minuuttia. Kuori ja kuutioi ne. Leikkaa myös leipäviipaleet pieniksi kuutioiksi. Suikaloi lohi.
  2. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. (Jätä hieman tilliä ja lohta koristeeksi.) Anna salaatin maustua jääkaapissa noin tunti ennen tarjoilua.
  3. Siirrä salaatti tarjoiluastiaan ja koristele pinta lohella ja tillillä. Tarjoa saariston savulohisalaatti uusien perunoiden kanssa alkuruokana tai iltapalana.

Ravintosisältö per 100 g

  • 149 kcal623 kJ
  • Proteiinia8,97 g
  • Hiilihydraatteja8,05 g
  • Rasvaa8,78 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille