Hyppää sisältöön
Saariston savulohisalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Saariston savulohisalaatti

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Helppo savulohisalaatti kylmäsavulohesta ja saaristolaisleivästä maistuu uusien perunoiden kanssa.

    Ainekset

    6 annosta

    Ravintosisältö

    • Energia
      604 kJ / 144 kcal
    • Rasva
      7,4 g
    • josta tyydyttynyttä
      2,1 g
    • Hiilihydraatit
      9,8 g
    • josta sokereita
      4,3 g
    • Proteiini
      9 g
    • Suola
      1,1 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Keitä munat koviksi eli noin 8 minuuttia. Kuori ja kuutioi ne. Leikkaa myös leipäviipaleet pieniksi kuutioiksi. Suikaloi lohi.
    2. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. (Jätä hieman tilliä ja lohta koristeeksi.) Anna salaatin maustua jääkaapissa noin tunti ennen tarjoilua.
    3. Siirrä salaatti tarjoiluastiaan ja koristele pinta lohella ja tillillä. Tarjoa saariston savulohisalaatti uusien perunoiden kanssa alkuruokana tai iltapalana.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,9 (10 arviota)