• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Venäläinen silli

Venäläinen silli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 100 kcal / 100 g

Ainekset

5 annosta

Kastike

Koristeeksi

    • 1pienipunasipuli
    • tilliä tai tuoretta basilikaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä kananmunat koviksi eli noin 8 minuuttia. Jäähdytä ja kuori munat, erottele valkuaiset ja keltuaiset. Hienonna molemmat veitsellä.
  2. Kuutioi punajuuret ja kurkkuviipaleet mahdollisimman pieniksi kuutioiksi. Viipaloi sillifileet noin sentin levyisiksi vinoviipaleiksi.
  3. Asettele silliviipaleet, valkuaiset, keltuaiset, punajuuret ja maustekurkut ryhmittäin vadille.
  4. Sekoita kastiketta varten kermaviili, majoneesi ja sinappi. Sekoita mahdollisimman vähän. Valuta kastiketta sillien päälle ja tarjoa loppu kastike erikseen.
  5. Halkaise kuorittu punasipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Koristele vati punasipuliviipaleilla ja vihreillä yrteillä. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita tai ruisleipää.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 100 kcal420 kJ
  • Proteiinia4,89 g
  • Hiilihydraatteja5,31 g
  • Rasvaa6,66 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua