• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Silli-smetanatäytteiset tuulihatut

Herkkusillillä maustetut tuulihatut sopivat glögin kanssa tarjottavaksi tai juhlapöytään suolaisiksi herkuiksi.
Silli-smetanatäytteiset tuulihatut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 24 annosta
  • 30 - 60 min
  • 282 kcal / 100 g

Ainekset

24 annosta

Lisäksi

    • 24pientätuulihattua

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valuta silli ja silppua pieneksi silpuksi. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Sekoita varovaisesti keskenään silli, smetana, purjo, mustapippurirouhetta ja tillisilppua.
  2. Halkaise tuulihatut ja täytä. Koristele vielä tillillä. Tarjoa silli-smetanatäytteiset tuulihatut heti.

Ravintosisältö per 100 g

  • 282 kcal1 180 kJ
  • Proteiinia4,81 g
  • Hiilihydraatteja9,24 g
  • Rasvaa25,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille