• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Piparjuuri-savulohitahnaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Piparjuuri-savulohitahna

Piparjuuritahnalla ja yrteillä maustettu savulohitahna on mainio kumppani perunoille tai leivälle. Loistava tahna myös uuniperunalle. Noin 1,90€/annos.

  • 4 annosta
  • alle 15 min

Ainekset

4 annosta
    • 1(250 g)Pirkka Savukirjolohifileepala
    • 3kevätsipulia
    • 2rkltuoretta tilliä hienonnettuna
    • 150granskankermaa
    • 2rklmajoneesia
    • 1tlpiparjuuritahnaa
    • ripaus suolaa
    • mustapippuria rouhittuna

Valmistus

alle 15 min
  1. Poista savukirjolohifileepalasta nahka ja ruodot.
  2. Hienonna kevätsipulinvarret.
  3. Sekoita tilli, ranskankerma, majoneesi, piparjuuritahna, ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria keskenään.
  4. Lisää savulohet ja kevätsipuli. Sekoita tasaiseksi tahnaksi.
  5. Anna maustua ennen tarjoilua.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua