Piparjuuri-savulohitahna
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Gluteeniton
Piparjuuritahnalla ja yrteillä maustettu savulohitahna on mainio kumppani perunoille tai leivälle. Loistava tahna myös uuniperunalle.
- Gluteeniton
Ainekset
4 annosta
250 g | lämminsavustettua kirjolohifileetä tai |
3 | kevätsipulia tai |
2 rkl | tuoretta tilliä hienonnettuna tai |
150 g | ranskankermaa tai |
2 rkl | majoneesia tai |
1 tl | piparjuuritahnaa tai |
ripaus | suolaa tai |
mustapippuria tai |
Valmistus
alle 15 min
Poista savukirjolohifileepalasta nahka ja ruodot.
Hienonna kevätsipulinvarret.
Sekoita tilli, ranskankerma, majoneesi, piparjuuritahna, ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria keskenään.
Lisää savulohet ja kevätsipuli. Sekoita tasaiseksi tahnaksi.
Anna maustua ennen tarjoilua.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min3,4(28 arviota)
- alle 15 min4,7(28 arviota)
- alle 15 min3,7(12 arviota)
- alle 15 min3,2(46 arviota)
- yli 60 min5,0(1 arvio)
- 30 - 60 min4,1(8 arviota)
- alle 15 min4,5(36 arviota)
- alle 15 min3,5(4 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (43 arviota)