• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sinappinen kinkkupasta

Valmista nopea pasta kinkusta ja spagetista. Tämäkin resepti vain n. 3,15€/annos*.
Sinappinen kinkkupasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2 annosta
  • alle 30 min
  • 138 kcal / 100 g

Ainekset

2 annosta

Kastike

    • 200gPirkka ylikypsää kinkkua
    • 1(120 g)sipuli
    • 1rklFlora Culinesse juoksevaa margariinia
    • 1rklTurun sinappia
    • 1prk(2 dl)Crème Bonjour maustettua ruokakermaa, pippuri
    • n. 2dlvettä
    • ruohosipulia tai persiljaa hienonnettuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta muuten pakkauksen ohjeen mukaan, mutta korvaa suola liemikuutiolla.
  2. Leikkaa kinkku pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli.
  3. Kuullota sipuli rasvassa. Lisää pannulle sinappi, kinkkukuutiot ja ruokakerma. Kuumenna. Ohenna kastike vedellä.
  4. Annostele valutettu pasta ja kastike lautasille. Koristele yrteillä. Tarjoa lisäksi parmesaaniraastetta.

Tiesitkö että...

.*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 138 kcal578 kJ
  • Proteiinia6,95 g
  • Hiilihydraatteja14 g
  • Rasvaa6,18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6