• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sinihomejuusto-hedelmäsalaatti

Sinihomejuusto-hedelmäsalaatin juuston kirpeä suolaisuus taittuu hedelmien raikkaalla makeudella. Pähkinät tuovat rapeutta salaattiin.
Sinihomejuusto-hedelmäsalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-6 annosta
  • alle 15 min
  • 116 kcal / 100 g

Ainekset

4-6 annosta
    • 1ruukkujääsalaattia
    • 1ruukkulollo rossoa tai lehtisalaattia
    • 2kypsää päärynää
    • 4-5kiiviä
    • 200gtummia viinirypäleitä
    • 1pkt(125 g)Pirkka sinihomejuustoa

Kastike

Valmistus

alle 15 min
  1. Levitä revityt salaatit laakealle tarjoiluvadille. Kuori ja kuutioi päärynät sekä viipaloi kuoritut kiivit. Huuhtele viinirypäleet. Levitä hedelmäpalat rypäleet salaatille. Kuutioi sinihomejuusto ja lisää salaatin päälle.
  2. Ripottele pinnalle rouhittuja pekaanipähkinöitä. Tarjoa kastike erikseen.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 116 kcal485 kJ
  • Proteiinia2,42 g
  • Hiilihydraatteja6,84 g
  • Rasvaa8,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua