• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kalkkuna-appelsiinisalaatti

Kalkkuna-appelsiinisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • alle 30 min
  • 140 kcal / annos (210g)

Ainekset

10 annosta
    • 2ruukkuaPirkka jääsalaattia
    • 1(200 g)iso punainen paprika
    • 2appelsiinia
    • 2päärynää
    • 200gtummia, siemenettömiä viinirypäleitä

Kastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaise paprika, poista siemenet ja leikkaa puolikkaat ohuiksi suikaleiksi. Kuori appelsiinit terävällä veitsellä hedelmälihaa myöten ja leikkaa appelsiinit viipaleiksi. Leikkaa viipaleet neljään osaan. Kuori päärynät, halkaise, poista siemenkodat ja viipaloi puolikkaat juustohöylällä.
  2. Revi salaatinlehdet laakealle, matalalle tarjoiluvadille. Levitä päälle päärynäviipaleet, puolet paprikasuikaleista, appelsiinipaloista ja viinirypäleistä.
  3. Leikkaa kalkkunan rintafilee ohuiksi viipaleiksi poikkisyin. Asettele viipaleet salaatille esimerkiksi kahteen riviin limittäin. Kaada viipaleiden päälle appelsiinikastiketta.
  4. Ripottele salaatin pinnalle loput paprikasuikaleet, appelsiinipalat ja viinirypäleet.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 210g100 g

  • 140 kcal586 kJ
  • Proteiinia13 g
  • Hiilihydraatteja11 g
  • Rasvaa5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille