• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sipuliset lihapyörykät ja dipmixkastike

Sipuliset lihapyörykät ja dipmixkastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 141 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita korppujauhot ja sipulikeittoainekset kermaviiliin. Anna pehmetä 5-10 minuuttia.
  2. Lisää muna ja jauheliha. Vaivaa taikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta lihapyöryköitä pellille leivinpaperin päälle. Jauhelihataikinasta tulee 40-45 pientä pyörykkää.
  3. Kypsennä pyörykät 200 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  4. Leikkaa kurkku kuutioiksi. Sekoita pussillinen dipmix-jauhetta kermaviliin ja lisää joukkoon kurkkukuutiot. Tarjoa kastike lihapyöryköiden kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit muotoilla jauhelihataikinasta myös 6 isoa pihviä pellille leivinpaperin päälle ja kypsentää ne 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 141 kcal590 kJ
  • Proteiinia8,81 g
  • Hiilihydraatteja6,64 g
  • Rasvaa8,83 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2