• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vuohenjuustoiset jauhelihapihvit

Vuohenjuustoiset jauhelihapihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 188 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(400 g)Pirkka naudan jauhelihaa
    • 1rs(150 g)vuohenmaitotuorejuustoa (Chavroux)
    • 1dlvettä
    • 1punasipuli
    • 1kananmuna
    • 1tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1dltuoretta basilikaa hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita tuorejuusto, vesi ja korppujauhot kulhossa. Anna turvota noin 5 minuuttia, välillä sekoittaen.
  2. Hienonna sipuli. Lisää sipuli, muna, suola, pippuri, basilika ja jauheliha korppujauhoseoksen joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
  3. Muotoile taikinasta pihvejä ja grillaa ne kypsiksi. Voit myös paistaa ne pannulla tai uunissa 200 asteessa 15-20 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi rosmariiniperunoiden kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 188 kcal788 kJ
  • Proteiinia14,4 g
  • Hiilihydraatteja4,02 g
  • Rasvaa12,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3