Vuohenjuustoiset jauhelihapihvit
Vuohenjuustoiset jauhelihapihvit ovat ruokaisia, vähän erilaisia jauhelihapihvejä, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi rosmariiniperunoiden kavereiksi.
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1rs(400 g)Pirkka naudan jauhelihaa
- 1rs(150 g)vuohenmaitotuorejuustoa (Chavroux)
- 1dlvettä
- 3/4dlPirkka korppujauhoja
- 1punasipuli
- 1kananmuna
- 1tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 1dltuoretta basilikaa hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Sekoita tuorejuusto, vesi ja korppujauhot kulhossa. Anna turvota noin 5 minuuttia, välillä sekoittaen.
- Hienonna sipuli. Lisää sipuli, muna, suola, pippuri, basilika ja jauheliha korppujauhoseoksen joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
- Muotoile taikinasta pihvejä ja grillaa ne kypsiksi. Voit myös paistaa ne pannulla tai uunissa 200 asteessa 15–20 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi rosmariiniperunoiden kanssa.
Kategoriat
Kokeile myös
- 30 - 60 min3,8(101 arvostelua)
- alle 30 min
- 30 - 60 min3,1(8 arvostelua)
Kommentoi
Oli vähän mautonta