• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Porkkana-jauhelihapihvit

Porkkana-jauhelihapihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 158 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 400gnaudan jauhelihaa
    • 2porkkanaa
    • 1dlmaitoa
    • 1/2dlkorppujauhoja
    • 1kananmuna
    • 1tlrakuunaa
    • 1tlsuolaa
    • mustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Raasta kuoritut porkkanat hienoksi raasteeksi. Mittaa kulhon pohjalle maito ja sekoita siihen korppujauhot. Anna turvota hetki.
  2. Sekoita joukkoon jauheliha, porkkanaraaste, muna, kämmenellä hienonnettu rakuuna, suola ja pippuri.
  3. Taputtele taikinasta kostutetuin käsin 10 ohutta pihviä leivinpaperin päälle uunipannuun. Paista 250 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia. Tarjoa jauhelihapihvit esimerkiksi perunasoseen kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 158 kcal660 kJ
  • Proteiinia12,4 g
  • Hiilihydraatteja4,27 g
  • Rasvaa10,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5