• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Makkaratortillat

Mehevät makkaratortillat maistuvat myös perheen pienimmille. Voit lisätä tai vähentää chilin määrää maun mukaan.
Makkaratortillat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 kpl
  • alle 30 min
  • 535 kcal / annos (290g)

Ainekset

8 kpl

Lisäksi

    • salsakastiketta

Valmistus

alle 30 min
  1. Huuhtele, puhdista ja paloittele paprika pieniksi paloiksi. Paloittele myös nippusipulinvarret ja makkarat. Hienonna mieto chilipalko.
  2. Paista makkarapaloja pannulla öljyssä, kunnes makkarat saavat kauniin värin. Lisää pannulle paprikakuutiot, hienonnettu chilipalko ja sipulit. Kääntele seosta hetki lastan avulla, kunnes paprikat ovat hieman pehmenneet. Mausta täyte ripauksella mustapippuria.
  3. Levitä tortillojen päälle reilu kerros sulatejuustoa. Jaa makkaratäyte tasaisesti kaikkien tortillojen päälle ja kääri ne rulliksi tai umpinaisiksi taskuiksi.
  4. Paista tortillakääröt voissa muurinpohjapannulla tai paistinpannulla, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Voit halutessasi paistaa tortillakääröt myös grillissä tai uunin grillivastusten alla. Asettele tällöin tortillarullat saumapuoli alaspäin uuni- tai foliovuokaan. Kuumenna grillissä tai uunin grillivastuksien alla noin 5 minuuttia, tai kunnes ovat saaneet väriä.
  5. Tarjoa tortillat esimerkiksi salsakastikkeen ja raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö perannos 290g100 g

  • 535 kcal2 240 kJ
  • Proteiinia27 g
  • Hiilihydraatteja50 g
  • Rasvaa25 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille