• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Parsakaali-siskonmakkarakeitto

Parsakaali-siskonmakkarakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 62,9 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta
    • 1lvettä
    • 1kasvisliemikuutio
    • 10maustepippuria
    • 300guusia perunoita
    • 1rs(300 g)parsakaalinuppuja
    • 1/2(100 g)Pirkka purjo
    • 500gsiskonmakkaroita
    • persiljaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kiehauta vesi. Lisää kasvisliemikuutio ja pippurit.
  2. Pese perunat ja kuori ne tarvittaessa. Pane ne kiehumaan 10-15 minuutiksi.
  3. Paloittele parsakaalit pienemmiksi. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo. Lisää ensin parsakaalin varsiosat ja purjo keiton joukkoon.
  4. Purista siskonmakkaramassaa kuorestaan pieniksi palloiksi keittoon. Keitä vielä noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon parsakaalin kukinnot ja keitä 2-3 minuuttia. Tarkista perunoiden kypsyys.
  5. Hienonna keiton pinnalle runsaasti persiljaa. Tarjoa ruisleivän kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 62,9 kcal263 kJ
  • Proteiinia3,25 g
  • Hiilihydraatteja2,44 g
  • Rasvaa4,49 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6