• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Pikantti lohi-pastalaatikko

Lohi-pastalaatikko on helppo tehdä. Se saa makua maustekurkuista, tillistä ja sitruunasta. Resepti vain noin 2,15 €/annos.
Pikantti lohi-pastalaatikko
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • yli 60 min
  • 436 kcal / annos (400g)

Ainekset

5 annosta

Pinnalle

Valmistus

yli 60 min
  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä juuri ja juuri kypsäksi.
  2. Hienonna sipuli ja leikkaa maustekurkkuviipaleet pienemmiksi paloiksi. Kaada puolet valutetusta pastasta laakean vuoan (noin 2 l) pohjalle.
  3. Levitä päälle sipulit, maustekurkut, tilli ja kirjolohisuikaleet. Mausta suikaleet sitruunanmehulla. Kaada päälle loput pastasta.
  4. Sekoita vesi, cuisine, munat, suola ja pippuri keskenään. Kaada liemi vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  5. Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti. Nosta lohi-pastalaatikko paistamisen loppuvaiheessa uunin keskitasolle, jotta pinta saa kauniin värin.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 436 kcal1 830 kJ
  • Proteiinia22 g
  • Hiilihydraatteja38 g
  • Rasvaa22 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 18 arvostelua