• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lohta ja tilli-sitruunakastiketta

Lohta ja tilli-sitruunakastiketta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

3-4 annosta

Tilli-sitruunakastike

    • 1pieni (50 g)salottisipuli
    • 1pienivalkosipulinkynsi hienonnettuna
    • 1/2rklöljyä
    • 1tlk(2 dl)Pirkka ruokakermaa
    • 1rklsitruunanmehua
    • 1tlsitruunan raastettua kuorta
    • suolaa
    • mustapippuria
    • 1/2dltilliä hienonnettuna

Lisäksi

    • 1ps(500 g)Pirkka mikrovalmiita pikkuperunoita (hopeapussi)

Valmistus

alle 15 min
  1. Pane kala tarjolle. Koristele se yrteillä.
  2. Kuullota hienonnettua sipulia ja valkosipulia rasvassa. Lisää ruokakerma ja keitä pari minuuttia. Mausta sitruunanmehulla ja -kuorella, suolalla sekä pippurilla. Lisää tilli juuri ennen tarjoilua. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

Ravintosisältö per 100 g

  • 124 kcal519 kJ
  • Proteiinia6,2 g
  • Hiilihydraatteja7,79 g
  • Rasvaa7,11 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille