• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kylmäsavulohipasta carbonaran tapaan

Valmista nopea carbonara kylmäsavulohesta.
Kylmäsavulohipasta carbonaran tapaan
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 226 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Lisää herneet viimeiseksi minuutiksi kiehumaan pastan joukkoon.
  2. Suikaloi kirjolohi. Sekoita munien joukkoon ruokakerma, parmesaani, tilli, sitruunanmehu ja -kuoriraaste sekä kirjolohisuikaleet. Mausta pippurilla.
  3. Valuta pasta ja herneet. Sekoita munaseos pastan joukkoon. Tarjoa heti. Ripottele pinnalle parmesaaniraastetta.

Ravintosisältö per 100 g

  • 226 kcal946 kJ
  • Proteiinia11,7 g
  • Hiilihydraatteja25,3 g
  • Rasvaa8,49 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5