Kylmäsavulohipasta carbonaran tapaan
Valmista nopea pasta carbonara kylmäsavulohesta. Jos haluat pastasta täyteläisemmän, käytä ruokakerman sijaan kuohukermaa. Viimeistele herkkupasta parmesaanilla.
4 annostaalle 30 min226 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1/2ps(à 200 g)Pirkka herneitä (pakaste)
- 1pkt(150 g)Pirkka kylmäsavustettua kirjolohta
- 2kananmunaa
- 1dltilliä hienonnettuna
- 2rklsitruunanmehua
- 1tlsitruunan raastettua kuorta
- mustapippuria
Lisäksi
Valmistus
alle 30 min- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Lisää herneet viimeiseksi minuutiksi kiehumaan pastan joukkoon.
- Suikaloi kirjolohi. Sekoita munien joukkoon ruokakerma, parmesaani, tilli, sitruunanmehu ja -kuoriraaste sekä kirjolohisuikaleet. Mausta pippurilla.
- Valuta pasta ja herneet. Sekoita munaseos pastan joukkoon. Tarjoa heti. Ripottele pinnalle parmesaaniraastetta.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat
Ravintosisältö per 100 g
- 226 kcal946 kJ
- Proteiinia 11,7 g
- Hiilihydraatteja25,3 g
- Rasvaa8,49 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
En osaa muuta sanoo ku ekalla meni maut ja koostumus nappiin ja ai että ku oli IHANAAA!!! Teen toistekin ilomielin! :)
Vähän taas ihmettelen tän kerman tunkemista tähänkin. Ainakin vähemmän sitä saisi olla.
Kotimaisuutta mahdollisimman paljon.
Hyvää ja helppoa ja nopeaa :)
Todella nopea,helppo ja hyvä ruoka. Kannattaa kokeilla.