Ruistikut
- Valmistusaikaalle 15 min
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ruistikut valmistetaan leikkaamalla ruisleipäpala haluamasi paksuisiksi siivuiksi, maustamalla yrttiseoksella ja paistamalla uunissa. Kaikki valmista vartissa!
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
ruispalaleipää tai | |
tai | |
ripaus | tai |
ripaus | suolaa tai |
Valmistus
alle 15 min
Leikkaa leivät haluamasi levyisiksi tikuiksi. Voitele leipätikut öljyllä ja mausta yrttisekoituksella ja suolalla.
Paista tikut rapeiksi uunin ylätasolla 225 asteessa noin 8 minuuttia. Tarjoa ruistikut sellaisenaan napostelupalana, keiton tai dippikasvisten kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljy 500mlHinta 9,99/kpl19,98/l
- Pirkka provencale 9g yrttiseosHinta 0,69/kpl76,67/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Bertolli ekstra-neitsytoliiviöljy 200ml sprayHinta 8,49/kpl42,45/l
- Memmas Knossos Luomu Ekstra neitsyt oliiviöljy 250mlHinta 7,69/kpl30,76/l
- Plussa-etu −20 %Meira yrttiseos 8g ProvencalePlussa-kortillaEtuhinta 0,68/kpl85,00/kgIlman Plussa-korttia 0,85/kpl (106,25/kg)
- Pirkka Välimeren yrttiseos 9g mausteseosHinta 0,79/kpl87,78/kpl
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min1,0(5 arviota)
- 30 - 60 min4,4(20 arviota)
- 30 - 60 min5,0(3 arviota)
- alle 15 min3,0(26 arviota)
- alle 15 min3,6(33 arviota)
- alle 15 min2,5(16 arviota)
- alle 15 min4,0(1 arvio)
- 30 - 60 min4,0(154 arviota)