• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
RuistikutTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Ruistikut

Ruistikut valmistetaan leikkaamalla ruisleipäpala haluamasi paksuisiksi siivuiksi, maustamalla yrttiseoksella ja paistamalla uunissa. Kaikki valmista vartissa!

  • alle 15 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa leivät haluamasi levyisiksi tikuiksi. Voitele leipätikut öljyllä ja mausta yrttisekoituksella ja suolalla.
  2. Paista tikut rapeiksi uunin ylätasolla 225 asteessa noin 8 minuuttia. Tarjoa ruistikut sellaisenaan napostelupalana, keiton tai dippikasvisten kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcalNaN kJ
  • ProteiiniaNaN g
  • HiilihydraattejaNaN g
  • RasvaaNaN g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille