Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
RuistikutTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Ruistikut

Ruistikut valmistetaan leikkaamalla ruisleipäpala haluamasi paksuisiksi siivuiksi, maustamalla yrttiseoksella ja paistamalla uunissa. Kaikki valmista vartissa!

Ainekset

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa leivät haluamasi levyisiksi tikuiksi. Voitele leipätikut öljyllä ja mausta yrttisekoituksella ja suolalla.
  2. Paista tikut rapeiksi uunin ylätasolla 225 asteessa noin 8 minuuttia. Tarjoa ruistikut sellaisenaan napostelupalana, keiton tai dippikasvisten kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille