• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Frutti di mare pasta

Näyttävä äyriäis- eli frutti di mare pasta tehdään katkaravuista, savustetuista simpukoista ja mustasta tagliatellesta.
Frutti di mare pasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 143 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 300g(mustaa) tagliatellea
    • 1ps(180 g)Pirkka isoja katkarapuja (pakaste)
    • 1-2rklsimpukoiden öljyä
    • 1isosipuli
    • 1(100 g)tomaatti
    • 1tlk(500 g)Pirkka paseerattua tomaattia
    • 1/2tlsokeria
    • ripausmustapippuria
    • basilikaa

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi.
  2. Sulata ja valuta katkaravut. Valuta simpukat (säästä hieman öljyä). Hienonna sipuli ja kuutioi tomaatti.
  3. Kuullota sipulia simpukoiden öljyssä pari minuuttia. Kaada joukkoon paseerattu tomaatti sekä mausteet ja keitä vielä pari minuuttia.
  4. Lisää katkaravut ja simpukat. Kuumenna, mutta älä enää keitä. Ripottele päälle kuutioitu tomaatti ja tuoretta basilikaa. Tarjoa lisäksi parmesaania.

Ravintosisältö per 100 g

  • 143 kcal598 kJ
  • Proteiinia8,98 g
  • Hiilihydraatteja20,4 g
  • Rasvaa2,59 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3