• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Salami-mozzarellapasta

Salami-mozzarellapasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5-6 annosta
  • alle 30 min
  • 300 kcal / annos (300g)

Ainekset

5-6 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata vihreitä papuja muutama minuutti mikrossa tai siivilässä juoksevan veden alla. Leikkaa pavut paloiksi. Puhdista paprika ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi.
  2. Keitä pastaa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää pavut mukaan kiehumaan viimeisen minuutin ajaksi.
  3. Kuumenna tomaatti-paprikatahna pinnoitetussa kattilassa ja ohenna se desilitralla pastan keitinlientä. Lisää joukkoon salamit, paprikat ja oliivit öljyineen. Kuumenna nopeasti.
  4. Siivilöi pasta ja pavut ja sekoita ne kastikeainesten kanssa. Irrottele mozzarellapallot toisistaan ja levitä pastan päälle. Mausta salami-mozzarellapasta mustapippurilla ja hienonnetulla basilikalla.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 300 kcal1 260 kJ
  • Proteiinia31 g
  • Hiilihydraatteja66 g
  • Rasvaa38 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua