• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Skoonelainen omenatorttu

Skoonelainen omenatorttu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5-6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 291 kcal / annos (130g)

Ainekset

5-6 annosta

Lisäksi

Lisäksi

    • Flora Vanilla vanhanajan vaniljakastiketta tai
    • Flora Vanilla vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa perunalimppuviipaleet pieniksi kuutioiksi. Kuori ja leikkaa myös omenat pienehköiksi kuutioiksi.
  2. Sulata rasva pannulla. Lisää joukkoon fariinisokeri, kaneli, kardemumma ja leipäkuutiot. Paista seosta sekoitellen, kunnes väri on kauniin ruskea.
  3. Kaada puolet leipäseoksesta voideltuun uunivuokaan, levitä päälle omenakuutiot, omenasose ja loput leipäseoksesta.
  4. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Tarjoa omenatorttu vaniljakastikkeen ja teen kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 130g100 g

  • 291 kcal1 230 kJ
  • Proteiinia3 g
  • Hiilihydraatteja39 g
  • Rasvaa14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille