Hyppää sisältöön
S'mores pannukeksiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

S'mores pannukeksi

  • Annosmäärä8 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Yhdistä samalle pannulle kaksi amerikkalaistyylistä herkkua, s'moresit ja pannukeksi eli skillet cookie. Tästä överijälkkäristä riittää pala useammallekin syöjälle.

    Ainekset

    8 annosta

    Pinnalle

    • n. 50 g (n. 2 dl) vaahtokarkkeja

    Ravintosisältö

    • Energia
      1 784 kJ / 427 kcal
    • Rasva
      20,5 g
    • josta tyydyttynyttä
      12,6 g
    • Hiilihydraatit
      52,9 g
    • josta sokereita
      34,7 g
    • Proteiini
      6,4 g
    • Suola
      1,1 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Sulata rasva valurautapannulla (⌀ n. 22 cm) tai sellaisessa pannussa, jonka voi laittaa uuniin.
    2. Siirrä pannu levyltä ja sekoita joukkoon sokerit. Anna seoksen jäähtyä.
    3. Rouhi suklaa reilun kokoisiksi paloiksi ja leikkaa vaahtokarkit saksilla puoliksi.
    4. Sekoita kananmunat voi-sokeriseokseen. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita ne taikinan joukkoon muutamassa erässä.
    5. Kääntele vaahtokarkit ja noin 2/3 suklaasta taikinan joukkoon. Painele taikina tasaisesti pannun pohjalle. Painele loput suklaat kevyesti taikinan pinnalle.
    6. Paista keksiä 175 asteisessa uunissa 25-30 minuuttia. Keksi saa jäädä keskeltä pehmeäksi. Koristele pannukeksi vaahtokarkeilla. Paahda vaahtokarkkeja hetki kaasupolttimella. Tarjoa keksi lämpimänä jäätelön kanssa.
    Voit sekoittaa taikinan myös kulhossa, jos taikinaa on hankala mahtua sekoittamaan pannulla. Jos sinulla ei ole kaasupoltinta, voit sulattaa vaahtokarkkeja muutaman minuutin uunissa.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,7 (86 arviota)

    • Kotileipuri
      3 kuukautta sitten
      Helppo ja hyvä!
    • Ihana
      3 kuukautta sitten
      ihaniaaaa!!!
    • Stella.
      4 kuukautta sitten
      Ihan mahtavaa kun minä testasin tuli ihan sama kuin se mitä kuvassa, 😊🤤😋
    • Frida
      7 kuukautta sitten
      Tosi hyvä
    • Ihminen
      8 kuukautta sitten
      Pakko sanoa että ohn hyvä tuote
    • 12-vuotias tyttö
      11 kuukautta sitten
      Kuuluuko sen jäädä sisältä litkuksi?
    • K-Kuluttajapalvelu
      11 kuukautta sitten
      Pannukeksin kuuluu jäädä sisältä pehmeäksi, ei kuitenkaan "litkuksi". Keksi on juuri uunista ottamisen jälkeen vielä lusikoitavan pehmeää, mutta jähmettyy kyllä jäähtyessään. Eli jos keksi on ollut kovin löysää, pitäisi sen jäähtyessään kuitenkin hieman kovettua.
    • 12-vuotias tyttö
      11 kuukautta sitten
      Hyvän makuinen ja kivan haastava tehdä!
    • Kirsikka
      1 vuosi sitten
      Älkää missään nimessä yrittäkö tehdä terveellisempiä ostospäätöksiä, tähän ohjeeseen ei käy mikään muu rasva kuin oikea voi. Kasvisrasvalla keksistä saa vain litkua, siis sisältä pelkkää nestemäistä taikinaa, vaikka päältä näyttäisi hyvältä.
    • Mummi
      1 vuosi sitten
      Olen tehnyt viikon aikana 3 kpl. Kaikki erilaisilla täytteillä. Hyviä ovat kokeilen vielä hedelmillä niin valkean sokerin vaihdoin ruokosokeriin.