SuklaahippukeksitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Suklaahippukeksit

Nämä suklaahippukeksit maistuvat tismalleen siltä miltä kotimaassaan Yhdysvalloissa. "Chocolate chip cookiesit" säilyvät ihanan sitkaisina, kun otat ne uunista vähän vielä raakoina.

  • 12 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

12 annosta
    • 125ghuoneenlämpöistä voita
    • 1dlsokeria
    • 1dlfariinisokeria
    • 1kananmuna
    • 1tlvaniljauutetta tai vaniljasokeria
    • 3dlvehnäjauhoja
    • 1/2tlruokasoodaa
    • 1/4tlsuolaa
    • 150gPirkka tummaa leivontasuklaata tai tummasuklaahippuja

Valmistus

alle 30 min
  1. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokerit sähkövatkaimella tasaiseksi. Vatkaa muna ja vanilja joukkoon.
  2. Yhdistä jauhot, sooda ja suola. Rouhi suklaa tai käytä valmiita suklaahippuja. Kääntele suklaa ja kuiva-aineet muna-sokeriseokseen.
  3. Levitä leivinpaperit kahdelle uunipellille. Nostele taikina lusikalla 12 nokareeksi pelleille.
  4. Kypsennä keksejä 200-asteisessa uunissa 7-10 minuuttia, kunnes keksit saavat hitusen väriä. Keksit kannattaa ottaa uunista melkein vielä raa’an näköisinä, sillä näin sisus säilyy sopivan sitkaisena.
  5. Vedä kaksit leivinpapereineen pelliltä ja annan jäähtyä ennen tarjoamista.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 10 arvostelua