• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Spagettikurpitsa

Spagettikurpitsa on hieman harvinaisempi kurpitsalajike. Kokeile ja ihastu!
Spagettikurpitsa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • yli 60 min
  • 274 kcal / annos (400g)

Ainekset

5 annosta
    • 1(n. 2,1 kg)spagettikurpitsa

Kastike

Valmistus

yli 60 min
  1. Puolita spagettikurpitsa pitkittäin kahtia. Kypsennä kurpitsanpuolikkaita pellillä leivinpaperin päällä 200-asteisessa uunissa noin 30-40 minuuttia tai kunnes ne pehmenevät.
  2. Koverra spagettikurpitsan sisusta haarukan avulla siten, että siitä muodostuu irtonaista "spagettia".
  3. Valmista kastike. Kuori ja hienonna sipuli. Poista chilistä siemenet ja hienonna chilipalko.
  4. Ruskista jauheliha pannulla ja lisää sipuli kuullottumaan. Lisää chili, pastakastike ja mausteet.
  5. Jaa kastike kurpitsanpuolikkaiden päälle. (Voit halutessasi myös sekoittaa kastikkeen kurpitsan joukkoon). Ripottele pinnalle juustoraaste ja paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, tai kunnes juusto on sulanut.

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 274 kcal1 150 kJ
  • Proteiinia16 g
  • Hiilihydraatteja23,1 g
  • Rasvaa14,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille13