• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Stroganoff

Stroganoff on alkuperältään venäläinen liharuoka. Se maustetaan maustekurkuilla ja smetanalla.
Stroganoff
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 - 60 min
  • 109 kcal / 100 g

Ainekset

    • 500gnaudan paistia kuutioituna
    • 1(120 g)sipuli
    • 3rkljuoksevaa rasvaseosta
    • n. 2dlvettä
    • 2rkltomaattiketsuppia
    • 1rklsinappia
    • 1 1/2tlsuolaa
    • 1/4tlmustapippuria
    • 1-2dlsmetanaa
    • 1dlvettä
    • 2rklvehnäjauhoja
    • 1dlmaustekurkkuja kuutioituna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ruskista kuutioidut lihat useassa erässä paistinpannulla rasvassa. Siirrä lihat pataan tai kattilaan.Huuhdo paistinpannu lopuksi vedellä ja kaada vesi lihojen joukkoon.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se rasvassa ja lisää lihojen joukkoon. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä 30-40 minuuttia, kunnes lihat ovat mureita. Mausta ja lisää joukkoon smetana.
  3. Suurusta seos veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla. Lisää maustekurkut valmiiseen kastikkeeseen. Tarkista maku ja tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 109 kcal455 kJ
  • Proteiinia9,8 g
  • Hiilihydraatteja2,98 g
  • Rasvaa6,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille36