Stroganoff
Stroganoff on alkuperältään venäläinen liharuoka. Se maustetaan maustekurkuilla ja smetanalla.
30 - 60 min109 kcal / 100 g
Ainekset
- 500gnaudan paistia kuutioituna
- 1(120 g)sipuli
- 3rkljuoksevaa rasvaseosta
- n. 2dlvettä
- 2rkltomaattiketsuppia
- 1rklsinappia
- 1 1/2tlsuolaa
- 1/4tlmustapippuria
- 1-2dlsmetanaa
- 1dlvettä
- 2rklvehnäjauhoja
- 1dlmaustekurkkuja kuutioituna
Valmistus
30 - 60 min- Ruskista kuutioidut lihat useassa erässä paistinpannulla rasvassa. Siirrä lihat pataan tai kattilaan.Huuhdo paistinpannu lopuksi vedellä ja kaada vesi lihojen joukkoon.
- Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se rasvassa ja lisää lihojen joukkoon. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä 30-40 minuuttia, kunnes lihat ovat mureita. Mausta ja lisää joukkoon smetana.
- Suurusta seos veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla. Lisää maustekurkut valmiiseen kastikkeeseen. Tarkista maku ja tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 109 kcal455 kJ
- Proteiinia 9,8 g
- Hiilihydraatteja2,98 g
- Rasvaa6,4 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi