• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Punajuuristroganov

Punajuuristroganov
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5-6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 215 kcal / annos (190g)

Ainekset

5-6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota liha noin puoli tuntia aikaisemmin huoneenlämpöön. Leikkaa liha 1 x 1 cm:n kuutioiksi.
  2. Kuumenna rasva paistinpannussa ja ruskista lihat kahdessa erässä. Ripottele lihoille vehnäjauhot ja sekoita. Siirrä lihat pataan tai kattilaan. Lisää vesi ja sekoita. Kuullota hienonnettu sipuli ja lisää pataan.
  3. Kuori ja kuutioi punajuuret ja lisää ne pataan.
  4. Mausta suolalla, mustapippurilla ja balsamiviinietikalla. Anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 50 minuuttia. Kun liha on mureaa, lisää tomaattipyree ja smetana. Suikaloi maustekurkkuviipaleet ja lisää lopuksi pataan. Tarjoa punajuuristroganovin kanssa keitettyjä perunoita ja salaattia.

Ravintosisältö perannos 190g100 g

  • 215 kcal900 kJ
  • Proteiinia20 g
  • Hiilihydraatteja7 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille