Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
SuklaapiirakkaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Suklaapiirakka

Suklaapiirakka on hyvä vaihtoehto leivontainnostuksen iskiessä: Piirakka valmistuu nopeasti ja usein ainekset löytyvät valmiina kotoa.

Ainekset

8 palaa

Kuorrutus

Valmistus

yli 60 min
  1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon sulatettu rasva. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi vuorotellen maidon kanssa. Vältä turhaa sekoittamista. Levitä taikina voideltuun piirasvuokaan (halk. 30 cm) ja paista uunin alatasolla 200 asteessa noin 25 minuuttia.
  2. Sulata kuuman kahvin joukkoon rasva. Lisää kaakao, tomu- ja vanilliinisokeri. Levitä pehmeä kuorrute jäähtyneelle piirakkapohjalle. Koristele halutessasi esimerkiksi nonparelleilla, suklaa- tai pähkinärouheella.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille104 arvostelua
  • Biscuit mouse26.1.2022

    Ja, vai mokkapaloja. Täytyy kokeilla, mutta vaihtaa toi kahvi johinkin muuhun. Vaikka kaakaoon tai appelsiini- tai sitruunamehuun, kun ei vatsa kestä kahvia yhtään. Varmasti tulee hyvää näinkin,.

  • Suvi28.5.2021

    Paras ohje!

  • Nammi13.4.2021

    Ihan super hyvää! Tää kyl oli ihan ku mokkapalat mut ei se haittaa! Kaukku kohosikin uuniissa tosi paljon

  • Agentti Mokkapala21.5.2020

    Piirakasta tuli todella hyvää, mutta syötäessä tajusimme, että ohje on melkein sama kuin mokkapalojen ohje. Jos siis 30 cm piirakkavuokaa ei ole saatavilla, ohjeen voi tehdä suoraan pelille mokkapaloiksi. Vinkki: käytimme karamelli-suklaa maustettua pikakahvijauhetta kuorrutteeseen ja hyvää tuli.

  • Leipuri20.4.2020

    Erittäin hyvä! Kannattaa ehdottomasti kokeilla.

  • 30.1.2020

    Kokeilussa. Hyvältä vaikuttaa.

  • Minä4.1.2019

    Todella kuohkea suklaatorttu. Nam

  • Banaani🍌17.12.2018

    Näyttää todella hyvältä.En oo ennen leiponu tätä. Taidan jatkossa leipoa lisää jos on hyvää. Kiitos tässä vaiheessa reseptistä!🍌

  • Banaani🍌31.7.2018

    Nam! tosi hyvää😀

  • K-Kuluttajapalvelu26.6.2017

    pasi, paistamisaika saattaa vaihdella mm. käytetyn vuoan koosta ja uunista riippuen. Kypsyyttä kannattaa kokeilla paistamisen loppuvaiheessa keskeltä piirakkaa vaikka cocktailtikulla, jotta piirakka on varmasti uunista otettaessa kypsä.

  • pasi26.6.2017

    minulla oli kakku uunissa 25 min oli sisältä raaka! kiitos ohjeestanne oli todella maukas kakku mutta raaka!!!!

  • nam5.6.2017

    Sika hyvää! Oon tehny tätä 3-7 kertaa ja kaikki on tykänny! Kiitti repsusta! (Reseptistä)

  • Hyvä27.8.2016

    Hyvää ja helppoa