Hyppää sisältöön
SuklaapiirakkaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Suklaapiirakka

  • Annosmäärä8 palaa
  • Valmistusaikayli 60 min
Suklaapiirakka on hyvä vaihtoehto leivontainnostuksen iskiessä: Piirakka valmistuu nopeasti ja usein ainekset löytyvät valmiina kotoa.

    Ainekset

    8 palaa

    Kuorrutus

    Ravintosisältö

    • Energia
      1 517 kJ / 363 kcal
    • Rasva
      13,9 g
    • josta tyydyttynyttä
      6,2 g
    • Hiilihydraatit
      53 g
    • josta sokereita
      35,5 g
    • Proteiini
      4,9 g
    • Suola
      0,4 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    yli 60 min
    1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon sulatettu rasva. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi vuorotellen maidon kanssa. Vältä turhaa sekoittamista. Levitä taikina voideltuun piirasvuokaan (halk. 30 cm) ja paista uunin alatasolla 200 asteessa noin 25 minuuttia.
    2. Sulata kuuman kahvin joukkoon rasva. Lisää kaakao, tomu- ja vanilliinisokeri. Levitä pehmeä kuorrute jäähtyneelle piirakkapohjalle. Koristele halutessasi esimerkiksi nonparelleilla, suklaa- tai pähkinärouheella.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,9 (139 arviota)

    • Juuso
      5 kuukautta sitten
      Paras resepti
    • Ajattelin
      2 vuotta sitten
      Tämä ei ole suklaapiirakka kun ei sisällä suklaata. Kaakaopiirakka.
    • Biscuit mouse
      3 vuotta sitten
      Ja, vai mokkapaloja. Täytyy kokeilla, mutta vaihtaa toi kahvi johinkin muuhun. Vaikka kaakaoon tai appelsiini- tai sitruunamehuun, kun ei vatsa kestä kahvia yhtään. Varmasti tulee hyvää näinkin,.
    • Suvi
      4 vuotta sitten
      Paras ohje!
    • Nammi
      4 vuotta sitten
      Ihan super hyvää! Tää kyl oli ihan ku mokkapalat mut ei se haittaa! Kaukku kohosikin uuniissa tosi paljon
    • Agentti Mokkapala
      5 vuotta sitten
      Piirakasta tuli todella hyvää, mutta syötäessä tajusimme, että ohje on melkein sama kuin mokkapalojen ohje. Jos siis 30 cm piirakkavuokaa ei ole saatavilla, ohjeen voi tehdä suoraan pelille mokkapaloiksi. Vinkki: käytimme karamelli-suklaa maustettua pikakahvijauhetta kuorrutteeseen ja hyvää tuli.
    • Leipuri
      5 vuotta sitten
      Erittäin hyvä! Kannattaa ehdottomasti kokeilla.
    • 5 vuotta sitten
      Kokeilussa. Hyvältä vaikuttaa.
    • Minä
      6 vuotta sitten
      Todella kuohkea suklaatorttu. Nam
    • Banaani🍌
      6 vuotta sitten
      Näyttää todella hyvältä.En oo ennen leiponu tätä. Taidan jatkossa leipoa lisää jos on hyvää. Kiitos tässä vaiheessa reseptistä!🍌
    • Banaani🍌
      6 vuotta sitten
      Nam! tosi hyvää😀
    • K-Kuluttajapalvelu
      7 vuotta sitten
      pasi, paistamisaika saattaa vaihdella mm. käytetyn vuoan koosta ja uunista riippuen. Kypsyyttä kannattaa kokeilla paistamisen loppuvaiheessa keskeltä piirakkaa vaikka cocktailtikulla, jotta piirakka on varmasti uunista otettaessa kypsä.
    • pasi
      7 vuotta sitten
      minulla oli kakku uunissa 25 min oli sisältä raaka! kiitos ohjeestanne oli todella maukas kakku mutta raaka!!!!
    • nam
      8 vuotta sitten
      Sika hyvää! Oon tehny tätä 3-7 kertaa ja kaikki on tykänny! Kiitti repsusta! (Reseptistä)
    • Hyvä
      8 vuotta sitten
      Hyvää ja helppoa