Suklaapiirakka

Suklaapiirakka on hyvä vaihtoehto leivontainnostuksen iskiessä: Piirakka valmistuu nopeasti ja usein ainekset löytyvät valmiina kotoa.
Suklaapiirakka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 palaa
  • yli 60 min
  • 290 kcal / 100 g

Ainekset

8 palaa

Kuorrutus

Valmistus

yli 60 min
  1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon sulatettu rasva. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi vuorotellen maidon kanssa. Vältä turhaa sekoittamista. Levitä taikina voideltuun piirasvuokaan (halk. 30 cm) ja paista uunin alatasolla 200 asteessa noin 25 minuuttia.
  2. Sulata kuuman kahvin joukkoon rasva. Lisää kaakao, tomu- ja vanilliinisokeri. Levitä pehmeä kuorrute jäähtyneelle piirakkapohjalle. Koristele halutessasi esimerkiksi nonparelleilla, suklaa- tai pähkinärouheella.

Ravintosisältö per 100 g

  • 290 kcal1 210 kJ
  • Proteiinia4,33 g
  • Hiilihydraatteja50,2 g
  • Rasvaa7,76 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

7