Suolainen croissantvuoka
Täyteläinen valkohomejuusto ja suolainen kinkku tekevät suolaisesta croissantvuoasta brunssipöydän kuninkaan. Croissantvuoka sopii myös mainiosti iltapalaksi. Noin 2,25€/annos.*
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(150 g)Castello White valkohomejuustoa
- 1/2pkt(à 250 g)Pirkka ohuen ohut saunapalvikinkkua
- 6croissantia
- 3kananmunaa
- 3dlkevytmaitoa
- 1/4tlsuolaa
- 1/4tlmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Paloittele valkohomejuusto ja revi kinkkuviipaleet paloiksi.
- Revi croissantit paloiksi suoraan voideltuun uunivuokaan. Asettele joukkoon juusto ja kinkku.
- Mittaa maito kulhoon, lisää munat ja mausteet ja vatkaa tasaiseksi. Kaada seos tasaisesti vuokaan. Anna vetäytyä 15 minuuttia.
- Peitä vuoka foliolla. Paista 175-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia, poista folio ja jatka paistamista vielä noin 30 minuuttia. Tarjoa croissantvuoka kuumana.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Ruokalajit
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi