• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Syksyn kaali-makkarapata

Syksyn kaali-makkarapata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 440 kcal / annos (400g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja lohko perunat, porkkanat ja sipulit. Kuumenna öljy kattilassa tai padassa. Kuullota kasvikset öljyssä. Kaada pataan vesi ja kuumenna. Viipaloi sellerinvarret ja lisää pataan. Mausta pata laakerinlehdellä, suolalla, pippureilla ja meiramilla. Anna kiehua noin 10 minuuttia.
  2. Suikaloi kaali ja kuutioi omenat. Lisää ne pataan. Keitä edelleen 5-10 minuuttia.
  3. Kuutioi makkarat ja ruskista kevyesti paistinpannussa. Lisää makkarat pataan ja kiehauta. Tarkista kasvisten kypsyys.
  4. Ripottele kaali-makkarapadan pinnalle reilusti hienonnettua persiljaa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 440 kcal1 840 kJ
  • Proteiinia15 g
  • Hiilihydraatteja36 g
  • Rasvaa27 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille