• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Makkaramestarin kaalikeitto

Makkaramestarin kaalikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 30 min
  • 252 kcal / annos (400g)

Ainekset

5 annosta
    • 1lvettä
    • 1laakerinlehti
    • 10maustepippuria
    • n. 500gkeräkaalia
    • 1punainen paprika
    • 3-4(300 g)porkkanaa
    • 1iso sipuli
    • 1pkt(400 g)valkosipuligrillimakkaroita
    • 1rklöljyä
    • 1tlsuolaa
    • 2tlmeiramia

Valmistus

alle 30 min
  1. Pane vesi kiehumaan ja lisää siihen laakerinlehti ja pippurit.
  2. Suikaloi kaali ja paprika. Viipaloi porkkanat. Pane vihannekset kiehumaan mausteliemeen ja anna kiehua noin 15 minuuttia. (Huom! Talvikaali vaatii pidemmän kypsymisajan.)
  3. Kuori ja suikaloi sipuli ja viipaloi makkarat. Kuumenna öljy pannussa ja kuullota sipulit. Lisää pannuun makkaraviipaleet ja ruskista ne kevyesti. Kaada makkara-sipuliseos kattilaan . Mausta suolalla ja meiramilla. Keitä vielä 5 minuuttia. Tarjoa keitto tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 252 kcal1 050 kJ
  • Proteiinia8,4 g
  • Hiilihydraatteja16,8 g
  • Rasvaa14,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille