• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Makkara-hapankaalikeitto

Krakovanmakkaralla ryyditetty hapankaalikeitto on helppotekoinen ja maukas ruoka. Aterian täydentää pala tuoretta ruisleipää. N. 1,55€/annos*.
Makkara-hapankaalikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 198 kcal / annos (370g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori kasvikset. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, kuutioi porkkanat. Paloittele krakovanmakkarat.
  2. Kuumenna öljy kattilassa. Paista siinä sipuleita, valkosipulia ja makkaroita muutama minuutti. Lisää porkkanat ja kääntele vielä hetki.
  3. Lisää kattilaan hapankaali, vesi, liemikuutio ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kannen alla 15-20 minuuttia, kunnes porkkanat ovat pehmenneet. Tarjoa hapankaalikeitto ruisleivän kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 370g100 g

  • 198 kcal827 kJ
  • Proteiinia9,8 g
  • Hiilihydraatteja7,03 g
  • Rasvaa14,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua
  • Sopankeittäjä12.8.2017

    Tosi hyvää, kiitos reseptistä on keitelty mutta resepti hävisi joten otan sen nyt uudestaan KIITOS.

  • epi7.3.2017

    Ei porkkana kytsy tuossa ajassa

  • K-Kuluttajapalvelu7.3.2017

    Hei epi, tarvittaessa voi keittää pidempään, kunnes porkkanat kypsyvät. Ohje on testattu K-Koekeittiöllä reseptin mukaan ja kuutioidut porkkanat kypsyivät ohjeessa mainitussa ajassa.