• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Makkara-hapankaalikeitto

Krakovanmakkaralla ryyditetty hapankaalikeitto on helppotekoinen ja maukas ruoka. Aterian täydentää pala tuoretta ruisleipää. N. 1,55€/annos*.
Makkara-hapankaalikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori kasvikset. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, kuutioi porkkanat. Paloittele krakovanmakkarat.
  2. Kuumenna öljy kattilassa. Paista siinä sipuleita, valkosipulia ja makkaroita muutama minuutti. Lisää porkkanat ja kääntele vielä hetki.
  3. Lisää kattilaan hapankaali, vesi, liemikuutio ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kannen alla 15-20 minuuttia, kunnes porkkanat ovat pehmenneet. Tarjoa hapankaalikeitto ruisleivän kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 370g100 g

  • 198 kcal827 kJ
  • Proteiinia9,8 g
  • Hiilihydraatteja7,03 g
  • Rasvaa14,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2