Tahinikastike
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Jogurtista ja tahinista sekoitat hetkessä etnisen kastikkeen salaatille tai paahdetuille kasviksille.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 prk (200 g) | tai |
2 rkl | tahinia tai |
2 rkl | sitruunanmehua tai |
ripaus | suolaa tai |
Ravintosisältö
Energia | 611 kJ / 146 kcal |
Rasva | 12,3 g |
josta tyydyttynyttä | 4,8 g |
Hiilihydraatit | 3,2 g |
josta sokereita | 3,2 g |
Proteiini | 4,4 g |
Suola | 0,6 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
Sekoita jogurttiin tahini, sitruunanmehu ja ripaus suolaa. Tarjoa salaatin, paahdettujen kasvisten tai grilliruokien kastikkeena.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka turkkilainen jogurtti 200g laktoositonHinta 1,39/kpl6,95/kg
- Pirkka Luomu sitruunaHinta n. 0,68/kpl3,99/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Arla Lempi turkkilainen 10% jogurtti 150g laktoositonHinta 0,99/kpl6,60/kg
- Valio Hyvä suomalainen Arki turkkilainen jogurtti 400g laktoositonHinta 1,85/kpl4,63/kg
- Baba Tahini sesaminsiementahna 200gHinta 5,29/kpl26,45/kg
- Filos tahini seesamitahna 300gHinta 5,19/kpl17,30/kg
- Pirkka sitruunaHinta n. 0,47/kpl2,49/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min3,8(38 arviota)
- alle 15 min2,9(10 arviota)
- alle 30 min3,9(82 arviota)
- alle 15 min4,0(32 arviota)
- alle 5 min4,0(43 arviota)
- alle 15 min4,1(67 arviota)
- alle 15 min
- 30 - 60 min3,9(83 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (4 arviota)
- Voi olla väkevää5 vuotta sittenTuleeko ohjeen mukaan oikeasti 12rkl sitruunamehua???
- K-Kuluttajapalvelu5 vuotta sittenVoi olla väkevää, kiitos hyvästä huomiosta ja pahoittelut, että reseptiin on eksynyt virhe. Sitruunanmehua tarvitaan vain 2 rkl.