Täytetyt piparit
- Annosmäärä32 kpl
- Valmistusaikayli 60 min
Suklaatäytteiset piparit ovat helppoja leipoa - taikinaa ei tarvitse kaulia vaan se pyöritellään palloiksi. Täytä pallopiparit hasselpähkinä- tai tummalla suklaalla.
Ainekset
32 kpl
1 pkt (500 g) | piparkakkutaikinaa tai |
1 1/2 levyä (à 200 g) | tai tai |
tomusokeria tai |
Ravintosisältö
Energia | 2 017 kJ / 483 kcal |
Rasva | 25,1 g |
josta tyydyttynyttä | 10,5 g |
Hiilihydraatit | 56,8 g |
josta sokereita | 38,4 g |
Proteiini | 6,2 g |
Suola | 0,3 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa suklaapalat puoliksi.
Jaa taikina 32 osaan ja pyörittele ne palloiksi. Litistä pallot käsien avulla pyöreiksi levyiksi (halkaisija 5–6 cm).
Pane suklaapala taikinan keskelle, käännä taikina suklaan ympärille ja painele palloksi. Nosta leivinpaperin päälle pellille saumapuoli alaspäin jaa piparit kahdelle pellille. Leivo loput samalla tavalla ja jaa piparit kahdelle pellille.
Paista 1 pelti kerrallaan 200-asteisen uunin hieman keskitasoa ylemmällä tasolla 6–8 minuuttia. Koristele jäähtyneenä tomusokerilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,0(86 arviota)
- yli 60 min3,6(30 arviota)
- yli 60 min4,1(19 arviota)
- yli 60 min4,7(23 arviota)
- yli 60 min4,4(18 arviota)
- yli 60 min3,8(21 arviota)
- yli 60 min4,1(38 arviota)
- yli 60 min3,8(31 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,4 (39 arviota)