Tofunugetit
Tuplaleivitys ja loraus öljyä ovat rapeiden tofunugettien salaisuus! Nämä tofunugetit maistuvat koko perheelle. Noin 0,85€/annos.*
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(250 g)Pirkka Luomu tofua
- 1 1/2dlmaissitärkkelystä (Maizena)
- 1dlkorppujauhoja
- 1tlpaprikajauhetta
- 1tlvalkosipulijauhetta
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 4rklrypsiöljyä
Valmistus
alle 30 min- Kuivaa tofu hyvin puhtaaseen keittiöpyyhkeeseen. Leikkaa tofu noin puolen sentin viipaleiksi ja leikkaa viipaleet vinottain puoliksi, jotta saat kolmioita.
- Ota kolme syvää lautasta. Mittaa yhdelle maissitärkkelys, toiseen kaurajuoma ja sekoita kolmannella lautasella korppujauho ja mausteet.
- Pyörittele tofupalat yksitellen maissitärkkelyksessä, kasta sitten kaurajuomaan. Kieritä tofupalat uudestaan tärkkelyksessä ja kaurajuomassa ja kääntele lopuksi korppujauhossa. Toista, kunnes kaikki palat on kuorrutettu ja nosta palat leivinpaperin päälle pellille. Taputtele tofuille hieman öljyä pullasudilla.
- Paista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Käännä palat, taputtele toiselle puolelle öljyä ja paista vielä noin 10 minuuttia.
- Tarjoa tofunugetit ketsupin ja kasvistikkujen kanssa.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit paistaa tofunugetit myös pannulla. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi