Hyppää sisältöön
Vegaaninen pinaattikeittoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vegaaninen pinaattikeitto

  • Annosmäärä3 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Vegaaninen pinaattikeitto onnistuu hyvin kasvipohjaisesta kaurajuomasta.
  • Laktoositon
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

3 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    372 kJ / 89 kcal
  • Rasva
    4,7 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,6 g
  • Hiilihydraatit
    9,5 g
  • josta sokereita
    3,3 g
  • Proteiini
    1,7 g
  • Suola
    0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata margariini pinnoitetun kattilan pohjalla. Sekoita joukkoon vehnäjauho. Lisää pinaatti ja kuumenna noin 5 minuuttia. Lisää kaurajuoma ja kuumenna kiehuvaksi. Siirrä kattila sivuun ja soseuta sauvasekottimella.
  2. Nosta kattila takaisin levylle ja lisää joukkoon kaurakerma ja suola. Keitä miedolla lämmöllä noin 3 minuuttia kokoajan sekoittaen. Mausta valkopippurilla ja tarkista maku.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,0 (180 arviota)

  • Moi
    7 kuukautta sitten
    Todella laiha soppa
  • pikkumyy
    1 vuosi sitten
    toimii myös gluteenittomana👍🏼
  • Pate
    2 vuotta sitten
    Onnistuu myös gluteenittomana. Super hyvää!
  • .
    2 vuotta sitten
    Tulee aivan litkua, ei paksuunnu ollenkaan :(
  • Paula
    5 vuotta sitten
    1 tl suolaa on aivan liikaa!