Spelttipizza
Spelttipizza eli täysjyväspeltistä valmistettu pizzapohja on maukas ja rapea.
- 1 pellillinen
- alle 30 min
Ainekset
1 pellillinen
- 2dlvettä
- 1/2ps(à 11 g)Pirkka kuivahiivaa
- 3/4tlsuolaa
- 4 1/2dltäysjyväspelttijauhoja
- 1rklaurinkokuivattujen tomaattien öljyä
Valmistus
alle 30 min- Lämmitä vesi noin 42-asteiseksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vähän kerrallaan veden joukkoon. Lisää öljy ja vaivaa taikina tasaiseksi. Anna taikinan kohota kulhossa liinan alla kaksinkertaiseksi.
- Kauli tai painele taikina jauhojen avulla leivinpaperille pellille. Täytä pizza haluamillasi täytteillä.
- Paista 250-asteisen uunin alimmalla tasolla 12-16 minuttia. (Huom! Uuneissa on eroja. Tarkkaile uunia, jotta täytteet eivät pääse palamaan.)
Kategoriat
Ruokalajit Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi