• Erityisruokavaliot

Spelttipohja

Täysjyväspeltistä valmistat maukkaan piirakkapohjan suolaisille piirakoille. N. 0,15€/annos.
Spelttipohja
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 annosta
  • alle 30 min
  • 384 kcal / 100 g

Ainekset

12 annosta
    • 3dltäysjyväspelttijauhoja
    • 100gvoita
    • 1/2tlsuolaa
    • 1kananmuna
    • 1rklvettä

Valmistus

alle 30 min
  1. Valmista pohja nyppimällä jauhot ja voi seokseksi. Lisää suola, kananmuna ja vesi. Sekotia tasaiseksi ja painele taikina voideltuun piirakkavuokaan. Pistele piirakkapohja haarukalla ja esipaista pohjaa 200-asteisen uunin alatasolla noin 10 minuuttia.
  2. Levitä esipaistetun piirakkapohjan päälle haluamasi piirakkatäyte ja paista 200-asteisen uunin alatasolla vielä noin 30 minuuttia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 384 kcal1 610 kJ
  • Proteiinia9,03 g
  • Hiilihydraatteja32,5 g
  • Rasvaa23,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille21