• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vihreä broilerikeitto

Vihreä broilerikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 57,2 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta
    • 1rs(450 g)broilerin fileesuikaleita, maustamattomia
    • 1rklöljyä
    • 300guusia perunoita
    • 200gparsakaalia
    • 2nippusipulia varsineen
    • 1lvettä
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1/2ps(à 200 g)Pirkka herneitä (pakaste)
    • tuoretta basilikaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista broilerit öljyssä. Sekoita joukkoon noin 3 rkl pestokastiketta.
  2. Pese ja puolita tai lohko perunat. Irrota parsakaalista kukinnot ja paloittele varsi. Viipaloi nippusipulit.
  3. Keitä perunoita noin 10 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Lisää parsakaalit, nippusipulit ja pippuri. Kypsennä vielä noin 5 minuuttia. Lisää broilerit ja herneet.
  4. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita joukkoon loput pestokastikkeesta. Viimeistele suikaloidulla basilikalla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 57,2 kcal239 kJ
  • Proteiinia4,27 g
  • Hiilihydraatteja2,89 g
  • Rasvaa3,12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille