Tomaatti-mozzarellasalaatti ja broileria
Tarjoa paistettujen broilerin ohutleikkeiden kanssa raikasta tomaatti-mozzarellasalaattia ja vihreää pestoa. Helppo ja herkullinen arkiruoka syntyy käden käänteessä!
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 400gkanan ohutleikkeitä
- 1rklöljyä
- 1/4-1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- 2(n. 200 g)tomaattia
- 1/4rs(à 250 g)Pirkka kirsikka- tai miniluumutomaatteja
- 1pkt(200 g /125 g)Pirkka mozzarellaa tai
- 1pkt(220 g/ 125 g)Pirkka Parhaat Mozzarella di Bufala -juustoa
- 1/4dlbasilikaa
Valmistus
alle 30 min- Ota kanat huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen ruoaksi valmistamista. Paista leikkeet kypsiksi pannussa tilkassa öljyä noin 8 minuuttia välillä käännellen. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Viipaloi huuhdotut tomaatit. Nostele tomaatit lautasille ja revi päälle mozzarella.
- Nosta paistetut broilerin ohutleikkeet lautasille ja lusikoi noin puolet pestosta broilerien ja salaatin päälle. Lopun peston voit tarjota erikseen kastikkeena. Koristele basilikalla.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi