Kalkkunaa ja suippopaprika-mozzarellasalaattia
Suippopaprikat ovat tavallista makeampi paprikalajike. Paprikasta saat oivan makuparin kalkkunalle ja mozzarellalle.
4 annostaalle 30 min140 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1rs(n. 600 g)Pirkka ohuita kalkkunan fileepihvejä
- 2rklöljyä
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Suippopaprika-mozzarellasalaatti
- 1pkt(200 g)Pirkka suippopaprikoita
- 1pkt(250 g)Pirkka mozzarellaa
- tuoretta basilikaa
- balsamiviinietikkaa
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Valmista ensin salaatti. Viipaloi huuhdotut paprikat ja mozzarella. Asettele paprikarenkaat ja mozzarellaviipaleet limittäin vadille. Ripottele päälle tuoreita basilikanlehtiä. Kaada päälle hieman öljyä ja balsamiviinietikkaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Kuumenna öljy paistinpannussa. Paista pihvit kuumassa pannussa noin 2 minuuttia molemmin puolin. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa lisänä halutessasi keitettyjä perunoita tai riisiä.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 140 kcal587 kJ
- Proteiinia 15,4 g
- Hiilihydraatteja1,36 g
- Rasvaa8,19 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi