• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kalkkunaa ja suippopaprika-mozzarellasalaattia

Suippopaprikat ovat tavallista makeampi paprikalajike. Paprikasta saat oivan makuparin kalkkunalle ja mozzarellalle.
Kalkkunaa ja suippopaprika-mozzarellasalaattia
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 140 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Suippopaprika-mozzarellasalaatti

Valmistus

alle 30 min
  1. Valmista ensin salaatti. Viipaloi huuhdotut paprikat ja mozzarella. Asettele paprikarenkaat ja mozzarellaviipaleet limittäin vadille. Ripottele päälle tuoreita basilikanlehtiä. Kaada päälle hieman öljyä ja balsamiviinietikkaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Kuumenna öljy paistinpannussa. Paista pihvit kuumassa pannussa noin 2 minuuttia molemmin puolin. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa lisänä halutessasi keitettyjä perunoita tai riisiä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 140 kcal587 kJ
  • Proteiinia15,4 g
  • Hiilihydraatteja1,36 g
  • Rasvaa8,19 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille