Kalatäytteiset krepit muurinpohjapannulla Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Kalatäytteiset krepit muurinpohjapannulla

  • Annosmäärä10 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Krepit paistuvat rapeiksi muurinpohjapannuilla. Voit valmistaa helpon kalatäytteen silakoiden lisäksi myös muista savustetuista kaloista.

    Ainekset

    10 annosta

    Kreppitaikina

    5 dl
     
    maitoa
    tai
    2
     
    tai
    2 dl
     
    vehnäjauhoja
    tai
    1/2 dl
     
    ohrajauhoja
    tai
    3/4 tl
     
    suolaa
    tai
    2 rkl
     
    Pirkka juoksevaa margariinia
    tai

    Paistamiseen

     
    Pirkka juoksevaa margariinia
    tai

    Täyte

    600 g
     
    savusilakoita
    tai
    4
     
    tai
    100 g
     
    tai
    nippu
     
    tilliä
    tai

    Lisäksi

     
    kirsikkatomaatteja
    tai
     
    ruohosipulia
    tai
    (100 g
     
    juustoraastetta)
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    743 kJ / 178 kcal
    Rasva
    8,6 g
    josta tyydyttynyttä
    2,7 g
    Hiilihydraatit
    11,2 g
    josta sokereita
    2,4 g
    Proteiini
    14,6 g
    Suola
    1,6 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min

    Vatkaa kevyesti maidon joukkoon munat, jauhot, suola ja rasva. Valmista taikina kannussa, josta on helppo paistettaessa kaataa taikinaa pannuun. Taikina saa turvota täytteen valmistuksen ajan.

    Perkaa savusilakat ja hienonna kananmunat. Sekoita keskenään kalat ja munasilppu, lisää hienonnettua tilliä.

    Kuumenna muurinpohjapannu ja lisää pannuun rasvaa. Kaada taikinaa pannuun haluamasi krepin kokoinen rengas. Taikina valuu reunoilta keskelle. Pyri saamaan mahdollisimman ohuita kreppejä. Käännä kreppi isolla paistinlastalla ja nosta se kypsänä vadille.

    Voitele kreppi tuorejuustolla, levitä päälle kalatäytettä ja kääri se nyytiksi tai rullalle.

    Paista ja täytä samoin loput krepit, koristele ne kirsikkatomaateilla ja ruohosipulilla. Halutessasi voit myös kuorruttaa kreppejä juustoraasteella 225 asteessa noin 10 minuuttia. Tarjoa raikkaan kesäsalaatin kanssa.

    Kalatäytteiset krepit muurinpohjapannulla

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka tuorejuusto pippuri 180g laktoositon
      Hinta 1,99/kpl
      11,06/kg
    • Tillinippu 100g FI
      Hinta 3,69/kpl
      36,90/kg
    • Helmitomaatti punainen pikari 200g Suomi 1lk
      Hinta 3,69/kpl
      18,45/kg
    • Kirsikkatomaatti 250g Suomi 1lk
      Hinta 2,29/kpl
      9,16/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,0 (3 arviota)