Persikka-vadelmapannari
- Annosmäärä16 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Tämä pannari täytetään persikoilla ja vadelmilla jo enne paistamista. Paistamisen keskivaiheilla pannarin päälle lisätään kauramuru.
Ainekset
16 annosta
1 l | kevytmaitoa tai |
4 | kananmunaa tai |
5 dl | vehnäjauhoja tai |
1/2 dl | juoksevaa rasvaseosta tai |
1 tl | suolaa tai |
1 rkl | sitruunankuorta raastettuna tai |
3 (n. 350 g) | tuoreita persikoita tai tai |
2 tlk (à 410 g/240 g) | tai |
1 ps (200 g) | vadelmia (pakaste) tai |
Kauramuru | |
---|---|
2 dl | kaurahiutaleita tai |
1 dl | vehnäjauhoja tai |
3/4 dl | juoksevaa rasvaseosta tai |
3/4 dl | sokeria tai |
Lisäksi | |
tai |
Ravintosisältö
Energia | 782 kJ / 187 kcal |
Rasva | 6,7 g |
josta tyydyttynyttä | 1,4 g |
Hiilihydraatit | 24,7 g |
josta sokereita | 9,9 g |
Proteiini | 5,3 g |
Suola | 0,4 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Vatkaa kierrevatkaimella maidon joukkoon munat, jauhot, rasva, suola ja raastettu sitruunan kuori. Anna turvota noin 1/2 tuntia.
Kaada pannukakkutaikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Asettele persikkaviipaleet ja jäiset vadelmat tasaisesti pannukakun pinnalle.
Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 15 minuuttia. Valmista tällä välin muruseos sekoittamalla ainekset keskenään.
Nosta pannukakku uunista, levitä muruseos pannukakun pinnalle ja jatka paistamista vielä 15–20 minuuttia. Tarjoa persikka-vadelmapannari vaniljajäätelön kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Valio Plus™ kevytmaito 1 lHinta 2,35/kpl2,35/l
- Pirkka Luomu suomalainen vehnäjauho 1kg puolikarkeaHinta 1,85/kpl1,85/kg
- Keiju juokseva rypsiöljyvalmiste 500mlHinta 2,39/kpl4,78/l
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Plussa-etu −30 %Pirkka persikkaviipaleet sokeriliemessä 410g/240gPlussa-kortillaEtuhinta 2,50/2 kpl5,21/kgIlman Plussa-korttia 1,79/kpl (7,46/kg)
- Pakkasmarja puutarhavadelma 200g suomalainen pakasteHinta 5,39/kpl26,95/kg
- Pysyvästi edullinenDansukker Taloussokeri 1kgHinta 1,25/kpl1,25/kg
- Pirkka kermajäätelö vanilja 1LHinta 1,29/kpl1,29/l
- Pysyvästi edullinenArla kevytmaito 1l luomuHinta 1,19/kpl1,19/l
- Juustoportti vapaan lehmän kevytmaito 1lHinta 1,65/kpl1,65/l
- Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 gHinta 1,59/kpl3,90/kg
- Pirkka Parhaat ulkokanojen munia M 8kpl/464gHinta 2,19/kpl4,72/kg
- Myllyn Paras Emännän puolikarkea vehnäjauho 1 kgHinta 1,65/kpl1,65/kg
- Myllärin Luomu Leivontakarkea vehnäjauho 2kgHinta 3,39/kpl1,70/kg
- Pirkka juokseva kasviöljyvalmiste 500mlHinta 1,55/kpl3,10/l
- Sunnuntai juokseva rypsiöljyvalmiste 500mlHinta 2,99/kpl5,98/l
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Pirkka sitruunaHinta n. 0,47/kpl2,49/kg
- Pirkka Luomu sitruunaHinta n. 0,68/kpl3,99/kg
- Pirkka vadelma 200 g pakasteHinta 1,85/kpl9,25/kg
- Pirkka Parhaat suomalainen vadelma 175g pakasteHinta 4,99/kpl28,51/kg
- Fazer Alku Maistuvampi kaurapuuro 500gHinta 2,09/kpl4,18/kg
- Myllärin Luomu 600g Luomu Iso TäysjyväkaurahiutaleHinta 2,45/kpl4,08/kg
- Pirkka sokeri 1kgHinta 1,09/kpl1,09/kg
- K-Menu sokeri 1kgHinta 0,99/kpl0,99/kg
- Häagen-Dazs 460 ml vanillaHinta 6,99/kpl15,20/l
- Pappagallo Madagaskarin vaniljajäätelö 0,5 lHinta 6,55/kpl13,10/l
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,7(40 arviota)
- 30 - 60 min3,9(8 arviota)
- 30 - 60 min3,9(18 arviota)
- 30 - 60 min4,1(18 arviota)
- 30 - 60 min2,8(6 arviota)
- 30 - 60 min4,0(25 arviota)
- 30 - 60 min3,7(80 arviota)
- alle 30 min3,7(7 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,7 (12 arviota)
- Ne ohjeet2 vuotta sittenHerkkusuu kirjoitti: "Minun suuni kyllä kaipasi tuohon pannukakkutaikinaan hitusen sokeria. Persikat - ja etenkin vadelmat - ovat paistettuina niin kirpeitä, ettei muruseoksen sokeri riitä niitä makeuttamaan." Sen takia ohjeessa varmaan lukeekin, että pannukakku tarjoillaan vaniljajäätelön kanssa. Vaniljakastike varmasti myös hyvä vaihtoehto tuomaan sitä kaivattua lisämakeutta.
- Herkkusuu2 vuotta sittenMinun suuni kyllä kaipasi tuohon pannukakkutaikinaan hitusen sokeria. Persikat - ja etenkin vadelmat - ovat paistettuina niin kirpeitä, ettei muruseoksen sokeri riitä niitä makeuttamaan.