• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Persikka-vadelmapannari

Tämä pannari täytetään persikoilla ja vadelmilla jo enne paistamista. Paistamisen keskivaiheilla pannarin päälle lisätään kauramuru.
Persikka-vadelmapannari
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 16 annosta
  • 30 - 60 min
  • 210 kcal / annos (140g)

Ainekset

16 annosta
    • 1lkevytmaitoa
    • 4kananmunaa
    • 5dlvehnäjauhoja
    • 1/2dljuoksevaa rasvaseosta
    • 1tlsuolaa
    • 1rklsitruunan kuorta raastettuna
    • 3(n. 350 g)tuoreita persikoita tai
    • 1ps(200 g)vadelmia (pakaste)

Kauramuru

    • 2dlkaurahiutaleita
    • 1dlvehnäjauhoja
    • 3/4dljuoksevaa rasvaseosta
    • 3/4dlsokeria

Lisäksi

    • Pirkka vaniljajäätelöä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa kierrevatkaimella maidon joukkoon munat, jauhot, rasva, suola ja raastettu sitruunan kuori. Anna turvota noin 1/2 tuntia.
  2. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Asettele persikkaviipaleet ja jäiset vadelmat tasaisesti pannukakun pinnalle.
  3. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 15 minuuttia. Valmista tällä välin muruseos sekoittamalla ainekset keskenään.
  4. Nosta pannukakku uunista, levitä muruseos pannukakun pinnalle ja jatka paistamista vielä 15-20 minuuttia. Tarjoa persikka-vadelmapannari vaniljajäätelön kanssa.

Ravintosisältö perannos 140g100 g

  • 210 kcal879 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja27 g
  • Rasvaa8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2